Om Oss

Velkommen til DigitaleNomader.no! Vi ble etablert i 2023 etter at grunnleggerne Martin og Elisa i løpet av pandemien i 2020 fant ut at de ønsket å dele sin lidenskap og erfaring om livsstilen som digitale nomader. Det tok noen år å bringe denne visjonen til liv, men her er vi – klare for å dele innsikt, råd og eventyr fra en verden der kontoret kan være hvor som helst.

Vi er et team bestående av erfarne frilansere, programmerere, og SEO-eksperter som har tilbrakt mange år med å utforske mulighetene og utfordringene som kommer med fjernarbeid og frihet. Vår misjon er å hjelpe deg å navigere i denne spennende, men noen ganger kompliserte, verdenen.

Vår Reise

Hvorfor er vi så fascinert av frilansarbeid, fjernarbeid, og livsstilen som digitale nomader? Kanskje fordi vi ser det som den ultimate friheten – å kunne arbeide fra en strand i Bali, en kafé i Paris, eller fra fjellene i Norge. Denne friheten er ikke bare geografisk; det er også friheten til å velge prosjekter, arbeidstider, og livsstil.

Livet som digital nomade kan virke som en drøm, men det kommer også med sin egen sett av utfordringer. Hvordan får man internett i et fjerntliggende område? Hvilke ferdigheter er mest etterspurte for fjernarbeid? Hvordan balanserer man arbeid og fritid når man kan jobbe fra hvor som helst? Dette er bare noen av de spørsmålene vi vil utforske her på DigitaleNomader.no.

Vi håper at vår plattform kan være din go-to ressurs for alt som har med livet som digital nomade å gjøre. Enten du er en erfaren frilanser på jakt etter ditt neste eventyr, eller en nybegynner som lurer på hvordan du skal starte, har vi noe for deg.

Vi ønsker å invitere deg til å bli en del av vårt voksende samfunn. Følg oss på sosiale medier, meld deg på vårt nyhetsbrev, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål, forslag eller bare vil si hei. Velkommen til DigitaleNomader.no, din guide til et grenseløst liv!

Folka bak

Elisa Newsted

Elisa Newsted

Lead Writer / Hovedskribent

Elisa er amerikansk men har valgt å bosette seg store deler av året i Skandinavia. Med en årrekke som frilans journalist under diverse «pen-names» og digital nomade, bringer hun et unikt internasjonalt perspektiv til teamet. Hun skriver hovedsakelig på engelsk, men takket være gode AI verktøy kan vi nå oversette det hun skriver tilnærmet perfekt. Det som gjenstår av finpuss tar Karl Elias seg av.

Karl Elias

Sjefsredaktør og programmerer

Karl Elias er vår egen tech-nerd og sjefsredaktør. Når han ikke koder eller fordyper seg i det nyeste innen teknologi, bruker han tiden på å reise og finpusse tekstene til Elisa og Martin. Hans frilanslivsstil gjør ham til en ekspert på balansen mellom arbeid og fritid, uansett hvor i verden han måtte være.

Martin Mølsted

SEO Expert og skribent

Martin har 25+ års erfaring med søkemotoroptimalisering av egne prosjekter og for kunder. Hans slagord er «if you can build it, I can rank it.» Han er også en ihuga AI fantast og jobber med å utvikle løsninger innenfor content automation.